Αρχική arrow Πρώτο Βιβλίο
Η Μαθηματική Κατασκευή της Ελληνικής Γλώσσας Εκτύπωση E-mail

 

Στο πρώτο του βιβλίο (Αποδείξεις για τη μαθηματική κατασκευή της Ελληνικής γλώσσας) ο Ελευθέριος παρουσιάζει την αντιστοιχία μεταξύ γραμμάτων και αριθμών του Ελληνικού αλφαβήτου. Συνεχίζει δείχνοντας τη λεξαριθμική επιβεβαίωση ορισμένων θεωρημάτων της φυσικής και των μαθηματικών διά των λεξαρίθμων της Ελληνικής γλώσσης.

 

Επίσης, αποδεικνύει ότι η Ελληνική Γλώσσα γνωρίζει την διαδικασία της δημιουργίας και την γεωμετρία του ανθρωπίνου όντος διά των λεξαρίθμων. Ο Ελευθέριος παρουσιάζει για πρώτη φορά τις λεξαριθμικές εξαγωγές των μαθηματικών σταθερών π, φ και της βάσεως των φυσικών λογαρίθμων e. Το πρώτο του βιβλίο εξεδόθη για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2000 με την ευγενική χορηγία της Εμπορικής Τράπεζας και αποτελείται από 203 σελίδες.

Αποδείξεις για τη Μαθηματική Κατασκευή της Ελληνικής Γλώσσας

Αποδείξεις για τη Μαθηματική Κατασκευή της Ελληνικής Γλώσσας«…Το βιβλίο αυτό εξεδόθη μετά από έρευνες δεκαεπτά ετών (1983 – 2000). Οι έρευνες εστιάστηκαν κυρίως επάνω στην λεξαριθμική θεωρία, στην αρχαία Ελληνική γλώσσα, στον δίσκο της Φαιστού, την κοσμογονία, την έννοια του Θεού, καθώς και στην αναζήτηση της αλήθειας. Το βιβλίο αυτό είναι ένα σπάνιο σύγγραμμα, το οποίο παρουσιάζει νέα στοιχεία για την Ελληνική γλώσσα και τη λεξαριθμική θεωρία και όχι «ανακυκλούμενο υλικό», όπως πολλοί σε διάφορα βιβλία και θέματα παρουσιάζουν. Ο πόλεμος που δέχθηκα από ορισμένους ημιμαθείς, απατεώνες και κλέφτες πνευματικής ιδιοκτησίας, δε με εμπόδισε να κάνω αυτή την έκδοση, αλλά αντίθετα με ενδυνάμωσε να ανακαλύψω και να παρουσιάσω περισσότερα στον Έλληνα αναγνώστη. Ορισμένες από τις πιο σπουδαίες λεξαριθμικές ανακαλύψεις που περιέχονται σ’ αυτό το βιβλίο, είναι η λεξαριθμική εξαγωγή του π = 3,1415926535….., του χρυσού αριθμού φ = 1,6180339887…., καθώς και της βάσεως των φυσικών λογαρίθμων e = 2,7182818284….. Οι προηγούμενοι τρείς αριθμοί είναι οι τρείς σπουδαιότερες μαθηματικές σταθερές και βρίσκονται κωδικοποιημένες στη μεγάλη πυραμίδα του Χέοπος στην Αίγυπτο, καθώς και στον Παρθενώνα. Επίσης, το βιβλίο μου περιέχει λεξαριθμικές αποδείξεις θεωρημάτων της γεωμετρίας και της θεωρίας αριθμών, καθώς και της φυσικής.

Το συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει είναι ότι η Ελληνική γλώσσα σαν μαθηματική κατασκευή γνωρίζει όλους τους νόμους της συμπαντικής δημιουργίας, γεγονός που γίνεται αντιληπτό μέσω της λεξαριθμικής θεωρίας.

Στο παρόν βιβλίο γίνεται για πρώτη φορά εκτεταμένη σύνδεση Μαθηματικών, Φυσικής και άλλων επιστημών με την Ελληνική γλώσσα, αποδεικνύοντας σοβαρά θεωρήματα μέσω της λεξαριθμικής θεωρίας και επιβεβαιώνοντας έτσι το γεγονός ότι η Ελληνική γλώσσα είναι η ανώτερη μαθηματική κατασκευή. Θεωρώ ότι η πιο σημαντική  αποκωδικοποίηση από τα αρχαία ελληνικά κείμενα είναι η μαθηματική αποκωδικοποίηση των φυσικών κειμένων του Αριστοτέλους και επειδή γνωρίζω την τεράστια αξία της, έχω ξεκινήσει προσπάθεια αποκωδικοποιήσεως χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή 1000 Mhz. Θα ήθελα ακόμη να επισημάνω ότι χρησιμοποιώντας την λεξαριθμική θεωρία, αποδεικνύω και το Πυθαγόρειο Θεώρημα, ένα θεώρημα το οποίο έχω αποδείξει με 520 διαφορετικούς τρόπους (από το 1986 έως το 1997). Η επιτυχία έχει αναγνωριστεί από το βιβλίο Guinness στο Λονδίνο το 1999 και είναι ένα από τα δυο παγκόσμια ρεκόρ που κατέχω. Τέλος, μαζί με αυτό το βιβλίο αφιερώνω στους Έλληνες και την πρώτη μου μουσική δημιουργία σε CD με τίτλο «Απολλώνειον Φως».»

Ελευθέριος Αργυρόπουλος